Женски центар „Милица“ на Лове Фест-у у Врњачкој Бањи

Лове Фест ове године одржава се у Врњачкој Бањи од 1. до 3. августа. У овом термину, између осталог, на тераси хотела „Звезда“ одржаваће се „љубичаста временска зона Женског центра Милица“ а у оквиру ње кампања под називом „На чијем је сату наших пет минута“ .
Kонференција за новинаре и најава кампање заказана је за 01.август у хотелу „Соларис Ресорт“ а након тога отварање „љубичасте временске зоне“ на тераси хотела „Звезда“. Што се тиче програма, биће одржана радионица „Пронађи сат, успори време“- Футсал Kлуб Олимп- промо утакмица , затим осликавање лица у организацији УРДОР-а а наступиће и „Dj Who the fuck DJ“.
Другог дана односно 02. августа од 17 сати наступ DJ-а, радионица „пронађи сат- успори време“ као и трибина за младе „Желим да знам“.
У поподневним сатима биће одржано предавање „Од чауре до лептира“ Kако победити карцином Весна Бонџић. Последњег дана, дакле 3. августа акцији ће се прикључити врњачки олимпијац Александар Дреновак са којим ће неко од публике и нерко ко буде желео, спаринговати.
Позив свима да дођу и подрже ову акцију.